Porträttbild på artisten Dotter.
25 maj

Konsert med Dotter

Dotter är just nu högaktuell med sin senaste singel "No room for love". Med över 400 000 lyssnare på Spotify varje månad är Dotter en av Sveriges mest intressanta och snabbt växande popartister. Och nu kommer hon till i Oxelösund! Konserten kommer att spelas inför stående publik.

Sedan debuten har Dotter släppt en rad hitlåtar och etablerat sig som en av Skandinaviens mest spännande artister med över 400 000 lyssnare i månaden på Spotify.

Dotter har deltagit i Melodifestivalen vid flera tillfällen. 2020 kom hon på andra plats och undgick med en ynka poäng att vinna med hitsingeln ”Bulletproof”. Låten är det mest streamade bidraget av samtliga låtar från det årets Melodifestival - alla kategorier! Med över 19 miljoner streams har låten sålt både guld och platina, precis som hitsingeln från 2019 ”Walk With Me” med sina dryga 25 miljoner, släppt och framförd tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Med flera TV-framträdanden såsom Allsång på Skansen, Sommarkrysset, TV4 nyhetsmorgon, har hon med åren skapat en alldeles egen unik plats på scenen där hon står som en av landets mest intressanta och snabbt växande popartister!

Följ gärna Dotter på sociala medier

Dotters Instagram Länk till annan webbplats.

Dotters Facebook Länk till annan webbplats.

Du kan läsa mer om Dotter på hennes webbplats Länk till annan webbplats.

Du kan titta och lyssna på Dotter på Youtube och Spotify

Dotters Spotifykanal Länk till annan webbplats.

Dotters Youtubekanal Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

Starttid: 25 maj 19.00

Sluttid: 20.10

Pris: 325 kr. Stående publik. Biljettsläpp 25 november kl 10.00.

Plats: Eventsalen på Koordinaten. Järntorget 7, 613 81 Oxelösund

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer