Jamladies
23 mar

Konsert - Jamladies hyllar Marie Fredriksson "She´s Got The Look"

Tillsammans med gitarristen Richard Hauer framför Jamladies sina personliga tolkningar av Marie Fredrikssons största hits.

”She’s got the look” är en hyllning till Marie Fredriksson och hennes fantastiska låtskatt. Vi djupdyker i hennes repertoar och ger publiken allt från de tidigare låtarna som ”Bästa dagen” till de senare, som ”Äntligen”… och alla de stora hitsen däremellan. Vi tillåter oss att bli personliga både i våra musikaliska tolkningar men även när vi delar med oss av egna berättelser ur våra liv som på olika sätt knyter an till Maries musik. Naturligtvis har vi med oss ett riktigt högenergiskt nummer med Roxettes största hits! Publiken brukar dras med i ett brett spektra av känslor - både nostalgi, vemod och allvar men också i så mycket glädje, värme, hopp, framtidstro och kärlek!

Jamladies har funnits i 10 år och består av Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar. De har medverkat i bl.a Eurovision Song Contest, Melodifestivalen, Bingolotto och musikaler som Chess och Mamma Mia.

Följ gärna Jamladies på sociala medier:

Jamladies Facebook Länk till annan webbplats.

Jamladies Instagram Länk till annan webbplats.

Jamladies webbplats Länk till annan webbplats.

Youtubeklipp Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

Starttid: 23 mars 19:00. Föreställningen har en paus och vårt café håller öppet.

Sluttid: 21:00

Pris: 325 kr Biljettsläpp 25 november kl 10.00.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer