En kvinna står med två resväskor utanför en hotellentré.
19 nov

70 är bara en siffra/70 on vain numero

Filmvisning arrangerat av Finskt förvaltningsområde i Oxelösund. Filmen är på finska och är textad till svenska.

70 är bara en siffra (2021)

Seija är en artist. Alla älskar henne, men hon har väldigt svårt att släppa in människor i sitt liv. När hon en dag träffar en ung låtskrivare så inser hon att hon måste stiga ner från sin tron och ner till människorna – och dessutom uthärda följderna av detta.

70 är bara en siffra är Johanna Vuoksenmaas nya komedi, där schlagerstjärnan Seija Kuula spelas av legendariska Hannele Lauri. Filmen är en hyllning till alla kvinnliga artister i Finland och i filmen får vi höra många låtar som älskas av hela nationen.

Dramakomedi, 102 min.
Regi: Johanna Vuoksenmaa
Manus: Johanna Vuoksenmaa
I rollerna: Hannele Lauri, Mikko Nousiainen, Marja Packalén, Misa Palander

Filmen är på finska och textad till svenska.

70 on vain numero (2021)

Seija on kaikkien rakastama laulaja, mutta hänen on vaikea päästää ihmisiä lähelleen. Kun hän eräänä päivänä kohtaa nuoren laulujen sanoittajan, niin hän huomaa, että on pakko astua alas ylevistä luuloistaan ja lähestyä ihmisiä. Sen lisäksi hänen täytyy opetella sietämään lähestymisen seuraukset.

70 on vain numero on Johanna Vuoksenmaan uusi komedia, missä iskelmätähti Seija Kuulaa näyttelee legendaarinen Hannele Lauri. Elokuva on ylistys kaikille suomalaisille naislaulajille ja elokuvassa kuullaan monia koko kansan rakastamia iskelmiä.

Draamakomedia, 102 min.
Ohjaus: Johanna Vuoksenmaa
Käsikirjoitus: Johanna Vuoksenmaa
Rooleissa: Hannele Lauri, Mikko Nousiainen, Marja Packalén, Misa Palander

Elokuva on suomeksi ja tekstitetty ruotsiksi.

Evenemangsinformation/Tapahtuman tiedot

När: 19 november, klockan 11.30 / Aika: 19 marraskuuta 2022 klo 11.30

Plats: Eventsalen på Koordinaten / Paikka: Koordinatenin iso sali

Pris: Kostnadsfria biljetter hämtas på Koordinaten eller bokas via www.visitoxelosund.se. Hämtar du via webben tillkommer en serviceavgift. / Hinta: Vapaalippu noudetaan Koordinatenista tai varataan www.visitoxelosund.se. Palvelumaksu 10kr netistä ostetuille lipuille.

Arrangör: Finskt förvaltningsområde / Järjestäjä: Suomen kielen hallintoalue Oxelösund

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer