En person sitter på scen med en tvättlina bakom sig.
10 dec

Barnteater ”Solen sover/Aurinko nukkuu"

Det är läggdags! Alla måste sova, brandbilen och grävmaskinen, huset och trädet, och till och med solen behöver gå och lägga sig för att orka stiga upp igen på morgonen!

”Solen sover” är en fortsättning till UusiTeatteris tidigare föreställningar ”Månen sover” och ”Dockan sover”, den avslutande delen i en trilogi baserad på nyskrivna godnattsagor av Jukka Korpi. Föreställningen riktar sig till barn 2 – 6 år och spelas främst på svenska, med finska inslag.

Godnattsagorna i Solen sover berättas med hjälp av nyskriven musik, text och rörelse. Det blir en riktig konstpaus för barnen – en föreställning som ger plats för känslor, tankar och drömmar, och förstås även lite skoj.

Längd: ca 30 min

Evenemangsinformation

Tid: Lördag 10 december kl 12.30

Plats: Eventsalen

Pjäsen spelas på svenska med finska inslag.

Ålder: 2-6 år

Pris: Kostnadsfria biljetter hämtas på Koordinaten eller bokas via visitoxelosund.se Länk till annan webbplats.. Hämtar du via webben tillkommer en serviceavgift. / Hinta: Vapaalippu noudetaan Koordinatenista tai varataan visitoxelosund.se. Länk till annan webbplats. Palvelumaksu 10kr netistä ostetuille lipuille.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer