Ett kollage av bilder över Liselottes keramik.
24 sep - 18 okt

”Liselottes keramik”, utställning i Galleri O

24 september – 18 oktober. Vernissage lördag 24 september kl. 11 – 14 i konstnärens närvaro.

Oxelösundskeramikern Liselotte Igelström ställer ut sina alster i Galleri O i sin utställning ”Liselottes keramik”. Tekniken är drejad keramik och skulpterade katter.

Om Liselotte:

”När jag var barn såg jag någon dreja, och efter det drömde jag om att få lära mig hantverket. Min pappa byggde en drejskiva åt mig när jag var 13 år men den blev inte bra då den bara hade en hastighet. Tanken var god. Åren gick och på 80 talet började jag en keramikkurs på ABF, mina föräldrar blev också intresserade så vi gick på kurs alla tre. De köpte en begagnad keramikverkstad som jag senare ärvde. Jag har haft egen verkstad sedan dess och är mestadels självlärd. Främst gillar jag att dreja stora skålar och fat och att skulptera. Favoritmotiv är tomtar och katter.

Nu vill jag visa mina alster och jag hoppas att många vill besöka min utställning.”

Du kan följa Liselotte på FB @liselotteskeramik Länk till annan webbplats., Instagram @liselottei Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

Starttid: 24 september. Vernissage lördag 24 september kl. 11 – 14 i konstnärens närvaro

Sluttid: 18 oktober

Plats: Galleri O på Koordinaten

Telefon Koordinaten: 0155-383 50

Webbplats: bibliotek.oxelosund.se Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer