Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
En låda med hänglås i skogen.
14 jul - 22 aug

Escape games på Upzone Äventyrsparker

Ni ska hitta Nicolas Flamels skatt- De vises sten! 1,5 timme kommer ni ha på er att lösa upp emot 15 komplexa pussel. Kanske hittar ni skatten innan tiden är slut.

Ett escape game kan liknas vid ett större och mer fartfyllt pussel. I detta fallet får ni 1,5 timme på er att lösa alla kluringar som väntar för att till sist finna skatten! I detta magi-inspirerade spel ska du hitta Nicolas Flamels mest eftersökta skatt -De vises sten! Varje utmaning är ett pussel och engagerar alla spelande. Det finns mer är 14 komplexa pussel som väntar på att lösas. Kommer ni att lyckas innan tiden rinner ut? Ett lite svårt escape-game som passar en stor målgrupp. Det är byggt för att ge alla en utmaning fast med goda chanser att fortfarande lyckas! Ett escape game som spelas utomhus där det inte krävs någon erfarenhet sedan tidigare.

Evenemangsinformation

Starttid: 2022-07-14 10:00

Sluttid: 2022-08-22 17:00

Webbplats för att boka biljetter: upzone.se/stader/upzone-oxelosund Länk till annan webbplats.

Evenemangets adress: Upzone Äventyrsparker Oxelösund Länk till annan webbplats.

Arrangör: Upzone Äventyrsparker

Webbplats: upzone.se/stader/upzone-oxelosund Länk till annan webbplats.

E-post: boka@upzone.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer