Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Porträttbild på författaren Jesper Larsson.
2 aug

Romanprisvinnaren Jesper Larsson

Författar-tisdagar på Krogbacken! Välkomna att träffa och att lyssna på några fantastiska författare på Krogbacken! Under sommaren har vi på tisdagar bjudit in sju författare att berätta om sitt författarskap, sina böcker eller att läsa lite ur någon av sina böcker.

Vi är utomordentligt glada över att kunna välkomba Jesper Larsson till Oxelö krog! Med sin senaste roman har han tagit plats i den yppersta författareliten i Sverige. För sin tredje bok, romanen Den dagen den sorgen från 2021, fick han Sveriges radios romanpris 2022. Boken är också nominerad till Nordiska rådets litteraturpris.

Jesper Larsson är född och uppvuxen i Kungsör och bor i Oxelösund sedan 2012. Utöver att vara verksam som författare arbetar han som översättare. Han har sedan ett par år tillbaka även ett extrajobb på vaktmästeriet på Oxelösunds kommun På krogbacken har Jesper lovat att läsa några avsnitt ur Den dagen den sorgen. Vid regn är vi i Mästerlotsens hus. Varmt välkomna!

Evenemangsinformation

Starttid: 2022-08-02 kl. 14

Sluttid: 2022-08-02 kl. 15

Pris: 0 kr

Evenemangets adress: Oxelö Krog Länk till annan webbplats.

Arrangör: Oxelö Krog

Webbplats: oxelokrog.se Länk till annan webbplats.

E-post: hej@oxelokrog.se

Telefonnummer: 0155-304 22

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer