Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Porträttbild av författaren Herman Lindqvist.
12 jul

Herman Lindqvist

Författar-tisdagar på Krogbacken! Välkomna att träffa och att lyssna på några fantastiska författare på Krogbacken! Under sommaren har vi på tisdagar bjudit in sju författare att berätta om sitt författarskap, sina böcker eller att läsa lite ur någon av sina böcker.

Herman Lindqvist behöver knappast någon presentation. Han har skrivit över sextio böcker och han skriver ständigt fler. Det är framför allt historiska verk, men också skönlitteratur, biografier, kåserier m.m. Vi är utomordentligt stolta och glada att kunna hälsa Herman välkommen till Oxelö Krog! På krogbacken har Herman lovat att berätta mer om delar av sitt liv som kanske inte är så allmänt kända; exempelvis om alla de år han jobbade som krigskorrespondent över hela världen. Vid regn är vi i Mästerlotsens hus. Varmt välkomna!

Evenemangsinformation

Starttid: 2022-07-12 kl. 14

Sluttid: 2022-07-12 kl. 15

Pris: 0 kr

Evenemangets adress: Oxelö Krog Länk till annan webbplats.

Arrangör: Oxelö Krog

Webbplats: oxelokrog.se Länk till annan webbplats.

E-post: hej@oxelokrog.se

Telefonnummer: 0155-304 22

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer