Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
En porträttbild på författaren Mats I Lundgren.
5 jul

Deckare i Nyköping och Oxelösund

Författar-tisdagar på Krogbacken! Välkomna att träffa och att lyssna på några fantastiska författare på Krogbacken! Under sommaren har vi på tisdagar bjudit in sju författare att berätta om sitt författarskap, sina böcker eller att läsa lite ur någon av sina böcker.

Mats I Lundgren har skrivit en serie spännande kriminalromaner som utspelar sig i Nyköping och Oxelösund. Två av böckerna har nominerats till Selmapriset. Mats berättar om sig, sina böcker och sitt skrivande. Om vikten av läsbarhet och entreprenörskapet att i egen regi ge ut sina böcker. Och vad som driver honom att ägna två år åt att skriva på den fjärde uppföljaren. Har vi tur så läser han nog ett spännande kapitel ur Sydväst om Ytterskär som utspelar sig nära Oxelö Krog…

FRI ENTRÉ

Författar-tisdagar på Krogbacken. Välkomna att träffa och att lyssna på några fantastiska författare på Krogbacken! Under sommaren har vi på tisdagar bjudit in sju författare att berätta om sitt författarskap, sina böcker eller att läsa lite ur någon av sina böcker. Vid regn är vi i Mästerlotsens hus. Varmt välkomna

Evenemangsinformation

Starttid: 2022-07-05 14:00

Sluttid: 2022-07-05 15:00

Pris: 0 kr

Evenemangets adress: Oxelö Krog Länk till annan webbplats.

Arrangör: Oxelö Krog

Webbplats: oxelokrog.se Länk till annan webbplats.

E-post: hej@oxelokrog.se

Telefonnummer: 0155-304 22

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer