Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Porträttbild på författaren Mats Hayen.
9 aug

Deckare i 1920-talets Stockholm

Författar-tisdagar på Krogbacken! Välkomna att träffa och att lyssna på några fantastiska författare på Krogbacken! Under sommaren har vi på tisdagar bjudit in sju författare att berätta om sitt författarskap, sina böcker eller att läsa lite ur någon av sina böcker.

Jazzgossen - kriminalitet och kultur i 1920-talets Stockholm. Författaren och historikern Mats Hayen kommer och berättar om romanen Jazzgossen, den andra delen i en serie med fem böcker om 1920-talets Stockholm. I Jazzgossen handlar det om sommaren 1922, då Karl Gerhards kända kuplett spred sig land och rike runt. Det handlar om jazzmusik, spritsmuggling, politiska intriger och om Stockholms födelse som modern stad. I centrum för allt står figuren "Jazzgossen", som fiktion och verklighet. Vid regn är vi i Mästerlotsens hus. Varmt välkomna!

Evenemangsinformation

Starttid: 2022-08-09 kl. 14

Sluttid: 2022-08-09 kl. 15

Pris: 0 kr

Evenemangets adress: Oxelö Krog Länk till annan webbplats.

Arrangör: Oxelö Krog

Webbplats: oxelokrog.se Länk till annan webbplats.

E-post: hej@oxelokrog.se

Telefonnummer: 0155-304 22

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer