En person i svart t-shirt tittar in i kameran och i hörnet står texten Presenteras av United Stage.
17 nov

Tingsek

Med influenser av amerikansk tradition har den skånebördiga sångaren, låtskrivaren och producenten Magnus Tingsek sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul av bästa sort.

Oxelösunds kommun, tillsammans med United Stage, presenterar Tingsek när han som en del av sin konsertturné under hösten kommer till Eventsalen på Koordinaten. Denna konsert kommer att vara i det intima formatet i form av en duo med Måns Mernsten från gruppen Damn.

Tingsek har från 2005 fram till idag släppt sju album. Från debutalbumet ”Tingsek” till ”Home”. I det senaste låter han rösten ta en större plats och soundet är mer avskalat utan att för den delen tappa själen av soulen.

Tingsek har samarbetat med en rad olika artister genom åren; Timbuktu, Adam Tensta, Ane Brun, Sarah Dawn Finer för att nämna några. Han har också producerat flera album och bland annat varit på turné i Europa och Nordamerika med Allen Stone.

 

Läs gärna recensionen i Nöjesguiden om det senaste albumet ”Home” Länk till annan webbplats..

Spotify – Tingsek Länk till annan webbplats.

Tingsek - YouTube Länk till annan webbplats.

Facebook @Tingsekmusic Länk till annan webbplats.

Instagram @Tingsek Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

När: 2022-11-17 kl. 19.00. Konserten kommer att ha en paus, där du har möjlighet att köpa fika i vårt café.

Plats: Eventsalen på Koordinaten

Pris: 270 kr. Biljetter köper du på Koordinaten eller här på webben. Biljettsläpp 1 juni 8.00

Telefon Koordinaten: 0155 - 383 50

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer