Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Kollage av konstverk och Sveriges konstföreningars logga.
14 maj - 29 maj

"Trädgårdsliv" - Uta Jacobs

Uta Jacobs på Galleri Fiskhuset 14 - 29 maj

Uta Jacobs från Flen visar grafik och skulptur i en utställning med namnet Trädgårdsliv. Kvällsvernissage fre 13/5 kl. 18-22 under Nyköpings Kulturnatt. Även vanlig vernissage lö 14/5 kl. 11-15. Utställningen pågår t o m 29 maj. Utställningen arrangeras med stöd av Riksförbundet Sveriges Konstföreningar.

Drivkraften och intresset i Utas arbete har alltid varit naturens former i dess olika skepnader, från människokroppen till cellstrukturer i växter, eller de minsta urformer av liv som finns i vatten. I utställningen Trädgårdsliv har betraktandet av hennes trädgård hjälpt henne att reflektera över livets gång under de senaste årens isolering. Former har blivit synonymer för växande, åldrande, omslutande och en enkel fascination över vad trädgårdslandet kan producera. Uta har bott i en f.d. skola mellan Nyköping och Flen sedan 1980 – talet och haft sin skulptur-verksamhet där. Många offentliga uppdrag under åren har hon utfört på konstnärernas kollektiv-verkstad i Bohuslän.

Evenemangsinformation

Starttid: 2022-05-14 11:00

Sluttid: 2022-05-29 15:00

Återkommande evenemang: Ti - sö 11-15 mellan 14/5 och 29/5

Pris: fri entré

Evenemangets adress: Behmbrogatan 11 B Nyköping

Arrangör: Galleri Fiskhuset

Webbplats: gallerifiskhuset.se Länk till annan webbplats.

E-post: info@gallerifiskhuset.se

Telefonnummer: 0155-12 07 70

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer