Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Tre personer som håller i instrument.
6 aug

Trio Lila

Åsa, Johanna och Lennart bilder tillsammans Trio Lila som uppträder med stor spelglädje. Se bandet uppträda på Oxelö Krogs utescen i sommar.

Trio Lila skriver till stor del sin egen musik och arrangerar för det mesta tillsammans. Ledstjärnan är att ta fram leken i samspelet inspirerade av Jan Johanssons sätt att närma sig musik vilken genre den än kommer ifrån, folkmusik, jazz, barock, visa, klassiskt. Syftet är att utvecklas som musiker, kompositörer och arrangörer, att hitta nya vägar in i musiken och att därigenom förmedla leklusten till publiken. Sättningen är flöjter, cello och elgitarr ger ett stort utrymme för egna klangvärldar speciellt som de ibland använder sig av sina effektboxar.

Åsa Karlberg, flöjt. Utbildad vid högskolan för scen och musik i Göteborg, är en mångsidig kammarmusiker med en fot i Scenkonst Sörmland och den andra i frilanslivet som t.ex. med orkestern Rebaroque, på Drottningholmsteatern, Trio Lila, och improvisationsduon Grass/Karlberg. Åsa Karlbergs musikaliska nyfikenhet resulterar i ständigt nya musikaliska möten och på senare tid i egna kompositioner. 2019 skrev hon musiken till Scenkonst Sörmlands uppsättning av Ett Dockhem.

Johanna Dahl cello. Johanna är utbildad i klassisk cello vid Högskolan för scen och musik i Göteborg i slutet av 80-talet men har också sedan tidiga år spelat svensk folkmusik. I dag besitter hon en stor genrebredd som frilansande musiker och kompositör och har medverkat i en mängd dans- och teateruppsättningar. Är medlem i ensemblerna New Tide Orquesta, Krackel Kapell och Nord/Långbacka/Dahl.

Lennart Söderlund elgitarr utbildad vid KMH har under många år spelat med Mikis Theodorakis, Peps Persson Blodsband, Bolon Bata, Ahmadu Jarr. Han har komponerat musik för Stockholms Stadsteater, Riksteatern och Scenkonst Sörmland där han också deltagit som musiker.

Mat och dryck

Caféet öppnar för kvällen kl 17:30. Mat behöver förbeställas och det kan göras i samband med biljettköp eller via e-post eller telefon, dock minst en vecka i förväg. Drycker och enklare förtäring kommer kunna beställas på plats. Vi har fullständiga rättigheter.

Kvällens meny består av en fiskrätt och en kötträtt som är speciellt utvalt för kvällens konsert, se specifik meny på biljettsidan. Vegetariskt och veganskt alternativ finns också, kökets val.

Evenemangsinformation

Tid: 6 augusti kl. 18

Plats: Oxelö Krog, Gamla Oxelösund

Webbplats: oxelokrog.se Länk till annan webbplats.

Telefon: 0155-304 22

Pris: 200 kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer