Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Två personer i en eka.
23 jul

Bröderna Rongedal

Tvillingarna Henrik och Magnus Rongedal bjuder på tolkningar av välkända låtar och även sina egna de skrivit själva. Se Bröderna Rongedal på Oxelö krogs utescen i sommar.

Sveriges mest musikaliska tvillingar gör ingen besviken. Efter genombrottet i ”Så ska det låta” och "Melodifestivalen" har Rongedal släppt två album och turnerat sig genom Sveriges avlånga land.

Rongedal har även synts i andra populära TV-program såsom "Sommarkrysset", "Doobidoo", "Körslaget", "Bingolotto", "Go´kväll" och galor som "Världens Barn", "Eldsjälsgalan", "Uppesittarkväll", "Nationaldags- /Nyårs-firande" från Skansen m m.

En kväll med Rongedal innebär att publiken får se och höra på musikalitet i dess bästa form varvat med värme och humor. Det kommer få njuta av t ex Gärdestad, Earth Wind & Fire, Queen och några av deras egna popalster.

Tvillingbröderna Magnus och Henrik Rongedal (sång) växte upp i Molkom, mitt i Värmland. De startade, tillsammans med bl.a. David Shutrick, Molkoms första popband, Priapisterna. Med flytten till huvudstaden blir bröderna snabbt etablerade i musikbranschen, Magnus bl.a. som frontfigur i pop-duon Big Money. Enskilt, men framför allt tillsammans, har de blivit några av Sveriges mest anlitade sångare bakom artister både på skivinspelningar, live-framträdanden och olika TV-galor t.ex. Melodifestivalen.

Henrik och Magnus har parallellt skrivit egen musik, som har blivit placerade på skivor, bl a med Shirley Clamp och Barbados. Några låtar har även nått andra sidan av jordklotet och fastnat på skivor med ett japanskt pojkband Arashi, ett koreansk band FT Island och en japansk musikal, Shonentai Playzone.

Mat och dryck

Caféet öppnar för kvällen kl 17:30. Mat behöver förbeställas och det kan göras i samband med biljettköp eller via e-post eller telefon, dock minst en vecka i förväg. Drycker och enklare förtäring kommer kunna beställas på plats. Vi har fullständiga rättigheter.

Kvällens meny består av en fiskrätt och en kötträtt som är speciellt utvalt för kvällens konsert, se specifik meny på biljettsidan. Vegetariskt och veganskt alternativ finns också, kökets val.

Evenemangsinformation

Tid: 23 juli kl. 18

Plats: Oxelö Krog, Gamla Oxelösund

Webbplats: oxelokrog.se Länk till annan webbplats.

Telefon: 0155-304 22

Pris: 200 kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer