Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
En karusell i många olika färger och lysande lampor.
14 maj

Oxelö marknad

För 38:e gången arrangeras den populära marknaden Oxelö marknad i centrala Oxelösund med tivoli, knallar, underhållning och aktiviteter.

Oxelö marknad arrangeras av Lions Club Oxelösund för 38:e gången. Det är ett stort evenemang med knallar och hantverkare, tivoli för stora och små, underhållning i form av artistuppträdanden på scen och allsång, helikopterflygning och ponnyridning.

Oxelö marknads historia

Lions Club i Oxelösund har arrangerat marknad sedan 1982. Marknaden har under årens lopp utvecklats från 15 knallar till ett stort arrangemang med ca 200 knallar. Ca 20 000 besökare brukar komma och fynda bland de varor som knallarna har att erbjuda. Marknaden hålls alltid den 2:a lördagen i maj. Årets marknad är den 38:e i ordningen.

Lions Club har en marknadskommitté på 11 personer som planerar aktiviteter, håller kontakt med knallar, myndigheter, kommun, tivoli, artister och alla övriga medverkande vid marknaden. På marknadsdagen åtgår ca 50 personer för att driva marknaden. Lions behöver därför ta hjälp från familjer och vänner för att klara arrangemanget. Överskottet från marknaden går oavkortat till hjälpverksamhet. 

Information till knallar på Oxelö marknad

Vill du sälja något på marknaden? Läs mer på Lions webbplats på sidan för marknaden Länk till annan webbplats.. Lions vill ha in din ansökan senast 1 mars.

Evenemangsinformation

När: 2022-05-14 kl. 9 - 17.

Arrangör: Lions Club Oxelösund

Webbplats: oxelosundlions.se Länk till annan webbplats.

Förändringar kan ske i evenemanget till följd av eventuella pandemirestriktioner.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer