Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Tavla föreställande ett ansikte i abstrakt miljö
8 jan - 1 feb

Kärlek, tankar och känslor

Lehna Fahlström ställer ut sina verk i utställningen "Kärlek, tankar och känslor" i Galleri O på Koordinaten 8 januari – 1 februari.

Presentation av konstnären:

Jag brukar säga att jag målar inte med penseln, jag målar med mina känslor och hoppas att de även berör betraktaren. Motivet kommer ofta intuitivt, växer fram under målandets gång. Det går inte att stoppa in mig i ett fack, jag är alldeles för nyfiken. Just nu blir det mycket struktur och mixmedia, där jag gärna blandar både teknik och motiv. Det ser ni exempel på i denna utställning. Denna utställning är lite speciell eftersom jag delvis visar en ny stil som jag inte visat tidigare.

Jag är en smålänning som flyttade upp till Nyköping för några år sedan. Haft drygt tjugotalet utställningar runt om i Sverige.

Evenemangsinformation

När: 8 januari - 1 februari

Plats: Galleri O på Koordinaten

Besöksadress Järntorget 7, 613 30 Oxelösund

Webbplats bibliotek.oxelosund.se Länk till annan webbplats.

E-post biblioteket@oxelosund.se

Telefon 0155-383 50

På grund av pandemin arrangeras inget vernissage för denna utställning.

Information om vaccinationsbevis

Vi följer Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer och krav vad det gäller evenemang. Du kan läsa mer på Oxelösunds kommuns webbplats. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer