Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
En tecknad affisch med fyra män i kostym och texten The Fantastic Four.
10 mar

The Fantastic Four

Musikgruppen The Fantastic Four slog igenom i Talang 2007 och har sedan dess turnerat i Norden och delar av Europa. Musiken är en blandning av covers av älskade klassisker och deras egenskrivna låtar.

Sedan det nationella genombrottet i Talang 2007 har musikgruppen The Fantastic Four fått möjlighet att turnera i hela Norden och stora delar av Europa, släppt egenskriven musik, satt upp en egen krogshow och bland annat medverkat i Bingolotto med Gladys del Pilar. Det första albumet kom 2008 och placerade sig på en femte plats på Sverigetopplistan.

The Fantastic Four bildades 2001 och består av Robert Haglund, Niklas Lamby, Jonas Fritzon och Daniel Wiland. De har genom åren arbetat med artister och musiker som Bruce Kulick från KISS, Richard Street från The Temptations, Sarah Dawn Finer, Gladys del Pilar, Jan Johansen och fler därtill. Bandet beskriver sig själva så här.

Fantastic Four är en av Sveriges största och mest framgångsrika grupper som framför den bästa soulmusiken från 60-talet. Detta är en unik föreställning som vi är ensamma om i hela Norden. Showen innehåller de klassiska dansstegen, fingerknäppen och klädseln - som en gång gjorde "Four Tops" och "Temptations" kända över hela världen. Vem kan sitta still till låtar som "Can´t help myself, "My girl", Build me up buttercup","Blue Moon" m.m.

Evenemangsinformation

När: 2022-03-10 kl. 19

Plats: Eventsalen på Koordinaten, Järntorget 7-9 Oxelösund

Pris: 270 kr. Biljetter kommer finnas att köpa på Koordinaten och här på webben. Vaccinationsbevis krävs.

Information om vaccinationsbevis

Vi följer Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer och krav vad det gäller evenemang. Du kan läsa mer på Oxelösunds kommuns webbplats. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer