Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
En man med mikrofon och texten "Musikalmagi med John Martin Bengtsson".
28 apr

Konsert med musikalartisten John Martin Bengtsson

Med sin konsertturné ”Musikalmagi” som inleds i Oxelösund, kommer John Martin att bjuda publiken på en musikalisk resa från de uppsättningar han varit med i sedan 90-talet.

John Martin började sin karriär för snart 30 år sedan när han som 19-åring gjorde rollen som Joseph i Sveriges första produktion av Andrew Lloyd Webbers ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat”. Sedan dess har han medverkat i musikaler som Fame, Hair, Evita, West Side Story, Les Miserables med flera. I The Phantom of the Opera har han både sjungit rollen som Passarino, Raoul och även rollen som The Phantom, för vilken han har fått fina hyllningar. Under 2019 följde han med på världsturnén som ersättare till The Phantom. Under 2019 - 2020 spelade han Gaston i Skönheten och Odjuret på Malmö Opera.

Med sin klangfyllda baryton/tenorröst är John Martin gästartist på många konserter runt om i Sverige och Europa och har ofta förekommit både i tv och radio. Vissa kanske också känner igen rösten från flera Disneykaraktärer som John Martin gestaltat genom åren.

Du kan läsa mer om John Martin på hans webbplats - www.johnmartinbengtsson.com Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

Datum: 28 april 2022

Plats: S:t Botvids kyrka, kl. 19

Pris: 325 kr. Biljetter kommer finnas att köpa på Koordinaten och här på webben. Vaccinationsbevis krävs.

Arrangör: Oxelösunds Kommun och Mediamix

Information om vaccinationsbevis

Vi följer Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer och krav vad det gäller evenemang. Du kan läsa mer på Oxelösunds kommuns webbplats. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer