Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
En målning med människor som gör olika rörelser.
27 nov - 30 dec

”Liv och rörelse”, utställning av Lisa Brunelius

27 november - 30 december ställer Lisa Brunelius ut sina verk i Galleri O på Koordinaten. Vernissage 27 november kl. 11 - 14 i konstnärens närvaro.

”Ända sedan barnsben har jag tyckt om att rita och måla. Jag är mer eller mindre självlärd men jag har deltagit i ett par akvarellkurser. Jag har även gått ett år på linjen konst och natur på Nyköpings folkhögskola, ett lärorikt år där jag fick prova olika tekniker/material.

Jag föredrar att måla med akryl och akvarell. Det jag vill förmedla med min konst är känslor och jag vill att du som betraktare stannar kvar i tavlan för en stund och gör din egen berättelse kring den. Jag vill också att du ska se vad konsten betyder för mig; att jag älskar varje penseldrag och att det är en stor del av mitt liv.

Jag har valt att döpa denna utställning till ”liv och rörelse” och det är precis vad jag vill att ni ska se i mina verk. ”

/Lisa

Evenemangsinformation

När: 27 november - 30 december

Plats: Galleri O på Koordinaten

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer