Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Kräver vaccinationsbevis
Röd julkula på grankvist.
4 dec

Julkonsert i S:t Botvid

Operasångerskan Katarina Pilotti bjuder in till stämningsfull julkonsert tillsammans med tenoren Ulf Wiger, pianisten Jan-Erik Sandvik och gitarristen Hans Balstedt.

Julens mest älskade sånger bla Jul, jul strålande jul, O helga natt, I'm dreaming of a white Christmas, Ser du stjärnan i det blå? m fl framförs av operasångerskan Katarina Pilotti (uppvuxen i Oxelösund) och operatenoren Ulf Wiger, partner i sången och livet. Tillsammans med musikervännerna, pianisten Jan-Erik Sandvik och gitarristen Hans Balstedt bjuder de på en stämningsfull julkonsert.

Biljetter finns att köpa på Koordinaten i Oxelösund eller här på webben.

Vaccinationsbevis

Vi följer Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer vad det gäller evenemang med över 100 personer i publiken efter 1 december. Därför kommer vi att begära vaccinationsbevis av vår publik för att säkerställa att alla är fullvaccinerade, d.v.s. minst två doser.

Hur du skaffar dig ett vaccinationsbevis

Ditt bevis kan du hämta med BankId och ladda ner till mobilen, datorn eller surfplatta på www.covidbevis.se Länk till annan webbplats.. Du kan då visa upp din mobil, eller skriva ut beviset och ta med dig till konserten.

Om du inte har ett BankId kan du hämta en blankett på den här webbplatsen - https://www.ehalsomyndigheten.se/globalassets/dokument/covidbevis/bestallning-av-vaccinationsbevis.pdf Länk till annan webbplats. och kan då få ett bevis hemskickat till din folkbokföringsadress.

Då E-hälsomyndigheten inte kommer hinna hantera ditt ärende till konserten 4 december, har vi beslutat att du som inte har möjlighet att hämta ditt bevis, kan ta med dig ditt vaccinationskort och legitimation för att styrka att du är fullvaccinerad.

Du som inte är vaccinerad och har köpt biljett, får givetvis göra ett återköp.

Kom gärna i god tid, då granskning av biljetter och vaccinationsbevis kan ta längre tid än normalt vid konsert.

Evenemangsinformation

När: 2021-12-04 kl. 16-17.30

Pris: 200 kr

Adress: S:t Botvids kyrka, Kyrkogatan 12, 613 30 Oxelösund

Arrangör: Wiger Pilotti Unlimited AB

Webbplats: wiger-pilotti.com Länk till annan webbplats.

E-post: info@wiger-pilotti.com

Telefonnummer: 019233133

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer