Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
En glad kvinna mot en gul vägg
20 sep

Information och uppstart Minimeringsmästarna

Information och uppstartsmöte för årets roligaste projekt! Minimeringsmästarna är en tävling för hushåll som vill minska på onödiga saker, utgifter, stress och klimatavtryck. Häng på!

Välkommen på digitalt information- och uppstartsmöte för Minimeringsmästarna!

Funderar du på vad du och ditt hushåll kan göra för vår planet och din plånbok? Bli Minimeringsmästare! Sörmland söker deltagare till årets viktigaste tävling - under ett års tid får deltagarna massor av inspiration och pepp för att kunna ta steget till ett hållbart liv. Bli en del av Sörmlandsgänget när vi tar oss an resten av startfältet i den rikstäckande Sverigekampen. Vi behöver dig! På uppstartsmötet berättar vi mer och rätar ut frågetecken.

Vem kan vara med i Minimeringsmästarna?

Alla kan bli en Minimeringsmästare! Så länge du är redo för en utmaning och är nyfiken på att lära dig nya grejer. Vi söker deltagare i alla åldrar, med alla olika typer av bakgrund och med vilken förkunskap som helst.

Hur går Minimeringsmästarna till?

Som deltagare i Minimeringsmästarna får du träffa andra i din kommun på digitala och fysiska tematräffar under hela året. Vi utbyter erfaranehteter och får tips och inspiration från projektledning och spännande föreläsare. Utmaningar, workshops och chans till fina (hållbara) priser!

Är du redo att minimera? Ansök senast 15 september på minimeringsmastarna.se Länk till annan webbplats..
Tillsammans når vi en #nöjdpunkt!

Evenemangsinformation

När: 2021-09-20 kl. 18-19

Arrangör: Oxelösunds kommun med bolagen Kustbostäder och Oxelö Energi, Nyköpings kommun, Nyköpingshem, Länsstyrelsen Södermanland, Trosa kommun, Trobo, Sörmland Vatten & Avfall

Plats: Digitalt

Pris: Gratis

Webbplats: minimeringsmastarna.se Länk till annan webbplats.

Kontakt: Kustbostäder och Oxelö Energis Kundcenter kundcenter@oxelosund.se, 0155-388 40

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer