Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
21 okt

West of Eden, Taube

Konsert på Koordinaten med bandet West of Eden som blandar sin keltiska musik med en tolkning av Evert Taube. Med andra ord en spännande blandning du inte vill missa.

West of Eden har under lång tid sjungit på engelska med egenskriven musik som härstammar från den engelska och irländska folkmusiken. De har sedan debuten släppt ett dussintal album och har turnerat över stora delar av Europa.

Sin kärlek till den keltiska musiken blandar West of Eden nu med det svenskaste som finns i vår musikskatt, Evert Taube! Slutprodukten blir både spännande och ovanlig. Men blandningen av de olika musikstilarna gifter sig på ett bra sätt, likt en välkomponerad måltid som fyller ens alla sinnen.

Den nyligen släppta skivan samt turnén innehåller Taubes mest välkända nationalklenoder, i en kärleksfull men lagom respektfull uppdatering.

Så tillsammans med West of Eden kastar sig nu Evert Taubes musik loss och seglar över Nordsjön. Det blåser en Westanvind! Dags för visor och valser får möta jigar och reelar. Välkommen med på resan!

För ett smakprov kan du lyssna på West of Edens Youtube-kanal:

youtube.com/user/westofedenband/videos Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

Datum: Torsdag 21 oktober kl. 19.00

Maxantal 70 personer i publiken

Biljetter släpps 1 oktober och kan köpas i Informationen på Koordinaten eller här på webben.

Pris: 220:-, ung till och med 26 år 140:-

OBS! Om du har Musikpass eller biljett från 2020, behöver dessa lösas in. Du hittar utförlig information om vår biljetthantering på den här sidan. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer