Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Två personer som står med sina instrument i ett grönt öppet landskap.
25 nov

Öppna Landskap, Karin Ericsson Back och Simon Stålspets

Karin Ericsson Back och Simon Stålspets framför med innerlighet, spelglädje och stark närvaro svenska visor i folkmusikskrud från olika epoker ur den svenska musikhistorien. Musiken från den svenska visskatten som de framför är variationsrik och mustig med texter från bland annat Eva Dahlgren, Ulf Lundell, Olle Adolphson och Dan Andersson.

Älskade svenska visor i folkmusikskrud. Med innerlighet, spelglädje och stark närvaro framför Karin Eriksson Back och Simon Stålspets svenska visor i folkmusikskrud sånger från skilda epoker ur den svenska musikhistorien. Liksom det sörmländska landskapet är musiken böljande och variationsrik, kryddad med utsmyckningar i både röster och instrument. Berättande texter av Eva Dahlgren, Ulf Lundell, Olle Adolphson och Dan Andersson som knyter an till naturen, längtan, kärleken och livet.

Medverkande:

Karin Ericsson Back – violin, sång

Simon Stålspets – gitarr, sång

Evenemangsinformation

Datum: Torsdag 25 november kl. 19.00

Maxantal 70 personer i publiken

Biljetter släpps 1 november och kan köpas i Informationen på Koordinaten eller här på webben.

Pris: 150:-

OBS! Om du har Musikpass eller biljett från 2020, behöver dessa lösas in. Du hittar utförlig information om vår biljetthantering på den här sidan. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer