Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
24 sep

Crying Day Care Choir

Crying Day Care Choir från den skånska myllan består av bröderna Jack och Bill Elz samt Sara Elz som är gift med Jack och snart står de på Koordinatens scen!

Crying Day Care Choir bildades 2010 och har med sina harmonifyllda melodier och poetiska texter med en ton av amerikansk folkrock träffat rakt i publikens hjärtan. De spelas flitigt på Sveriges Radio men de anser att de är starkast live och turnerar därför så mycket som de får möjlighet till för att möta sin publik.

Crying Day Care Choir är ett stjärnskott på folkpophimlen att räkna med. De har sedan debuten 2014 släppt 3 st fullängdare där ”An Evening at the Choir’s” är den senaste. ”An Evening at the Choir’s” med sina melodier, trestämmig stämsång och sparsmakade arrangemang fastnar med lätthet hos lyssnaren.

För att få ett smakprov kan du lyssna på gruppens Youtube-kanal:

youtube.com/c/cdccmusicvideos/videos Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

Datum: Fredag 24 september kl. 19.00

Maxantal 70 personer i publiken

Biljetter släpps 1 september och kan köpas i Informationen på Koordinaten eller här på webben.

Pris: 220:-, ung till och med 26 år 140:-

OBS! Om du har Musikpass eller biljett från 2020, behöver dessa lösas in. Du hittar utförlig information om vår biljetthantering på den här sidan. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer