Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Ett stort segelfartyg på havet med några mindre skepp i bakgrunden.
2 aug - 6 aug

Ungdomssegling med segelfartyget Ellen

Det över 120 år gamla segelfartyget Ellen kommer till Oxelösund även denna sommar. Du som är mellan 17-25 år har möjlighet att segla med upp till Stockholm på en segling som tar totalt 4 dagar.

I sommar har du chansen att segla på det K-märkta segelfartyget Ellen. Eller är över 120 år gammal och har under många år fungerat som en kolloverksamhet genom Stockholms stad. För första gången har även ungdomar från Oxelösund möjligheten att anmäla sig! Seglingen startar i Oxelösund måndagen 2 juli och avslutas i Stockholm fredag 6 augusti.

Ombord får du lära dig mer om segling, naturens krafter, navigering, sjömanskap och samarbete. Du kommer att segla med som besättningselev på ett av ostkustens vackraste, och mest välbevarade, fartyg. Tillsammans med besättningen kommer du att på en internationell nivå lära dig allt besättningen kan om skutsegling.

Anmälan

Du behöver vara mellan 17-25 år, eller fylla 17 under året.

Deltagaravgift är 1250 kr, i kostnaden ingår mat och logi på båten

Läs mer om ungdomsseglingen och boka din plats på syellen.se Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

Start 2021-08-02

Slut 2021-08-06

Arrangör Stiftelsen S/Y Ellen

Webbplats syellen.se Länk till annan webbplats.

Epost info@syellen.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer