Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Två personer i skogen med varsitt ben upplyft i 90 graders vinkel.
27 jun

Koreografiska utflykter - en familjeföreställning* med dans i skogen

Hur rör sig stigen och hur berörs vi av stigen? Vi färdas längs stigar, genom gläntor, mellan rotsystem och över stenar. Vi dansar i mossa och ris, bland trädtoppar och moln. Under dansföreställningen kan en delta i danser där vi upplever skogens nyanser och vindlingar.

“KOREOGRAFISKA UTFLYKTER” en familjeföreställning* med dans i skogen. Hur rör sig stigen och hur berörs vi av stigen? Vi färdas längs stigar, genom gläntor, mellan rotsystem och över stenar. Vi dansar i mossa och ris, bland trädtoppar och moln. Under dansföreställningen kan en delta i danser där vi upplever skogens nyanser och vindlingar.

Oxelösund, Femöre 27 juni kl 11:00 Föreställningen pågår ca 45-60 minuter. Biljett bokas via mail: biljett@janninerivel.com Skriv datum, plats och tid vid bokning av plats. Max 8 deltagare per föreställning enligt nuvarande lag. Så boka din plats nu! Vi skickar bokningsbekräftelse med mer info om plats med mera.

Koreografi: Jannine Rivel Dans: Amanda Billberg & Jannine Rivel Poesi: Sara Berg & Ola Husamou Dramaturgi/Ljusdesign: Åsa Holtz Mask: Erik Radix Kostym: Carina Marklund Film: Petra Koppla Dahlberg Colorist: Nanna Dalunde Ljuddesign: Jesper Miller Auditory Foton: pavleheidler & Petra Koppla Dahlberg Illustration & design: Sanna Haverinen Producent: Mer Dans åt Folket Kostnadsfritt genom stöd och samarbeten med: Kulturrådet, SITEsweden, Scenkonst Sörmland, Region Sörmland, Region Västmanland, Riksteaterföreningen Sörmland, Studio Skaftarp/Moa Kompani, Mer Dans åt Folket ek. förening m.fl.

* Familjer kan se ut på olika sätt. Du bestämmer själv vilka du kallar din familj. Det finns ingen regel för vem eller vilka som ska ingå i en familj. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/dans-till-naturens-ljud-i-eskilstuna Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation

Starttid: 2021-06-27 11:00

Sluttid: 2021-06-27 12:00

Evenemanget har fri entré

Webbplats för att boka biljetter: janninerivel.com Länk till annan webbplats.

Evenemangets adress: Femöre, specifik plats skickas ut i samband med bokningsbekräftelse.

Arrangör: Mer Dans åt Folket

Webbplats: janninerivel.com Länk till annan webbplats.

E-post: biljett@janninerivel.com

Telefonnummer: 073-427 14 85

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer