Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Nytt preliminärt datum
19 aug

Diggiloo

Musikevenemang blandat med humor och underhållning. Nytt preliminärt datum 19 augusti.

Diggiloo-turnén planerade att stanna i Oxelösund redan 2020 men hela turnén fick ställas in på grund av pandemin. Men nu ser det äntligen ut som att det kommer gå att genomföra. Allt hänger på restriktionerna för det planerade datumet så informationen nedan kan komma att ändras. Nytt preliminärt datum är 19 augusti, fortfarande på Jogersö.

Information från diggiloo.com

Alla som har en biljett, både till de spelplatser som vi kan genomföra 2021 och till de vi behöver flytta fram till nästa år, kommer att erbjudas tre valmöjligheter:

  1. Besöka Diggiloo 2021. (Har du biljett till en spelplats som utgår 2021, har du givetvis möjlighet att boka om till en föreställning på en annan ort 2021.)
  2. Behålla och spara din biljett till 2022. (Gälller både om din föreställning flyttas fram eller genomförs i år.)
  3. Återköpa din biljett och få pengarna tillbaka.

Utförlig information om de tre alternativen, alla detaljer för hanteringen av din biljett och annat praktiskt kommer på din mail den 21 juni, samt uppdateras samtidigt på diggiloo.com.

Tyvärr har vi inte möjlighet att besvara några frågor innan 21 juni. Vi arbetar nu med hanteringen, så att allt ska bli så smidigt som möjligt för er. Vi hoppas på er förståelse för detta!

Mer information kommer alltså den 21 juni 2021 – Håll utkik och håll dig uppdaterad på diggiloo.com!

Personalbiljett till Diggiloo

Har du som arbetar i Oxelösunds kommun köpt en personalbiljett? Mer information om biljetthantering finns att läsa om på intranätet.

Evenemangsinformation

Pris: Biljetter säljs via webbplatsen nortic.se Länk till annan webbplats.

Plats: Jogersö, stora gräsmattan

Övrigt: Läs mer om evenemanget på Diggiloos officiella webbplats diggiloo.com Länk till annan webbplats.

Arrangör: Krall Entertainment AB

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer