Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
26 okt

Kikki Danielsson - Himlen kan vänta

Under sin turné kommer Kikki att besöka tio utvalda kyrkor i Sverige. På grund av pandemin har turnén skjutits på framtiden flera gånger.

"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som är är unik och som man inte får uppleva i andra lokaler"

Kikki Danielsson har varit aktiv som professionell sångerska sedan sent 60-tal och har hunnit delta i Melodifestivalen hela 10 gånger och i norska motsvarigheten vid ett tillfälle.

Kikki Danielssons karriär tog fart ordentligt i mitten av 70-talet när hon började som sångerska i Wisex. De medverkade i Melodifestivalen 1978 med Miss Decibel (skriven av Lasse Holm)

Kikki var under 80-talet sångerska i countrypopbandet Chips som vann Melodifestivalen 1982 med låten ”Dag efter dag”. Vann Mello gjorde Kikki även 1985 då hon som soloartist framförde megahiten ”Bra vibrationer”.

Kikki deltog i åttonde säsongen av programmet ” Så mycket bättre” där hon tolkade låtar av bland annat Uno Svenningsson, Sabina Ddumba och Eric Saade.

Medverkande förutom Kikki: Sören Karlsson och Gunnar Frick

Evenemangsinformation

När: 2022-10-26

Pris: 395:- + serviceavgift

Plats: St Botvids kyrka, Oxelösund

Webbplats för biljetter: nortic.se. Länk till annan webbplats.

Övrigt: Biljetter till ordinarie datum gäller automatiskt för de nya datumen. För information om evenemanget eller din biljett vänder du dig direkt till nortic.se.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer