Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Nytt datum
3 okt

Kikki Danielsson - Himlen kan vänta

Under sin turné kommer Kikki att besöka tio utvalda kyrkor i Sverige. På grund av pandemin har turnén skjutits på framtiden flera gånger.

"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som är är unik och som man inte får uppleva i andra lokaler"

Kikki Danielsson har varit aktiv som professionell sångerska sedan sent 60-tal och har hunnit delta i Melodifestivalen hela 10 gånger och i norska motsvarigheten vid ett tillfälle.

Kikki Danielssons karriär tog fart ordentligt i mitten av 70-talet när hon började som sångerska i Wisex. De medverkade i Melodifestivalen 1978 med Miss Decibel (skriven av Lasse Holm)

Kikki var under 80-talet sångerska i countrypopbandet Chips som vann Melodifestivalen 1982 med låten ”Dag efter dag”. Vann Mello gjorde Kikki även 1985 då hon som soloartist framförde megahiten ”Bra vibrationer”.

Kikki deltog i åttonde säsongen av programmet ” Så mycket bättre” där hon tolkade låtar av bland annat Uno Svenningsson, Sabina Ddumba och Eric Saade.

Medverkande förutom Kikki: Sören Karlsson och Gunnar Frick

Biljettpris: 395:- + serviceavgift

Evenemangsinformation

Pris: 395:- + serviceavgift

Plats: St Botvids kyrka, Oxelösund

Övrigt: Biljetter till ordinarie datum gäller automatiskt för de nya datumen.

Webbplats för biljetter: nortic.selänk till annan webbplats

Författare: Annie Rydstrand

Kontaktperson:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer