Loggan för Oxelösunds kommun

Covid-19

På den här sidan kan du läsa om hur Oxelösunds kommun arbetar med att minska smittspridningen i samband med evenemang och aktiviteter.

5 november kom beslut från Folkhälsomyndigheten om lokala allmänna råd och Oxelösunds kommun uppmanar nu till stort eget ansvar och har beslutat om följande åtgärder som gäller från 5 november till den 26 november och kan förlängas eller upphöra tidigare om så beslutas.

Läs om lokala råden som införs:

https://www.oxelosund.se/nyheter/nyheter/2020-11-05-lokala-allmanna-rad-infors-i-sormlandlänk till annan webbplats

Biljetthantering
Har du biljett till evenemanget? Du kan hålla hårt i den för den kommer att gälla till det framflyttade datumet som vi återkommer med.

Riktlinjer för eventuella återköp av biljetter:

Återbetalning sker i den kassa du köpt biljetterna och pengarna sätts tillbaka på ditt betalkort, oavsett betalsätt vid det ursprungliga köpet. Har du köpt biljett på nätet måste du komma till Koordinaten för att få biljetten återbetald. Tillhör du riskgrupp? Det går bra att skicka ett ombud med dina biljetter och ditt kort. OBS: lämna inte ut din kod! Pengarna sätts över utan kod.

Innehavare av musikpass:

Vi återlöser det återstående värdet på musikpasset, 336 kr per pass, i form av ett presentkort som du kan utnyttja valfritt på de evenemang eller produkter som säljs på Koordinaten samt i Nyköpings biljettkassor.

Gör så här: Kom in med ditt musikpass till Koordinaten så får du presentkort i gengäld. Detta kan endast göras här, så har du köpt dina biljetter på webben eller i Nyköping måste du ändå komma till Koordinaten.

Tillhör du riskgrupp? Det går bra att skicka ett ombud med ditt musikpass.