Sailor Kickis

Restaurang med skärgårdstema i både inredning och på menyn. Från restaurangen har du utsikt över havet och hamnarna på varsin sida om lokalen som ligger längst ut på piren. I närheten kan du köpa rökta räkor och rökt fisk.

En klassisk sjökrog som ligger längst ut på piren i Fiskehamnen. Inredningen går i linje med platsen, väggarna är prydda med fiskeredskap och du får känslan av att vara i en större sjöbod. Från restaurangen har du utsikt över havet och horisonten, småbåtshamn och industrihamn. Menyn på Sailor Kickis innehåller givetvis mycket fisk och skaldjur, men även kötträtter och vegetariskt. Under sommaren kan du även ta en exotisk drink på den inglasade verandan.

Rökeri

En bit bort i hamnen ligger Sailor Kickis Rökeri & Delikatesser. Där röker de råvaror från havet på gammalt vis i ugnar med alved. Där säljs som namnet säger även andra delikatesser för dig att köpa med hem. Rökeriet byggdes 1958 och var det första huset i Fiskehamnen vid tidpunkten. Rökeriet drevs av makarna Söderlund och fick namnet Söderlunds rökeri.

Räkor

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer