Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Läget by Charlie

I Oxelösunds gästhamn ligger restaurang Läget precis intill vattnet och med utsikt över hav och båtar. Restaurangen är öppen under sommarhalvåret och bjuder in dig till mat, dryck och evenemang.

En restaurang som har öppet på sommaren. På uteserveringen med sol långt in på kvällen har du utsikt över Oxelösunds gästhamn med alla båtar som passerar. Maten som serveras är en blandning av det traditionella och moderna köket, men alltid med fokus på bra råvaror. Ägarna vill att du som gäst ska lämna restaurangen mätt, glad, inspirerad och på en gång vilja planera för nästa besök.

Läget driver också glasskiosken och sjömacken i samma hamn. Det är vid glasskiosk Piren du betalar din hamnavgift när du lägger till i Oxelösunds gästhamn.

Ny restaurang 2022

Läget har stängt för säsongen. Restaurangbyggnaden som Läget huserat i de senaste åren ska rivas under hösten 2021 för att kunna välkomna dig som gäst till en nybyggd skärgårdsrestaurang till sommarsäsongen 2022.

Får i gräset

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer